Meer dan Zwitserse precisie. Een betere levenskwaliteit.

Straumann is marktleider in de tandheelkundige implantologie en heeft de afgelopen 60 jaar wereldwijd vertrouwen gewonnen door trouw te blijven aan zichzelf. Weinig organisaties hebben zo veel te bieden. Er vele redenen waarom een Straumann-implantaat een uitstekende keuze is voor uw mondgezondheid.

Vaak gekopieerd, nooit geëvenaard

Er zijn veel implantaatsystemen, maar ze zijn niet allemaal gelijk

Doordat tandheelkundige implantaten steeds populairder worden, brengen diverse fabrikanten goedkopere, niet onderzochte implantaatsystemen op de markt. De meeste patiënten zijn zich er niet van bewust dat er belangrijke verschillen in implantaatsystemen zijn, bijvoorbeeld op het gebied van kwaliteit, technologie en onderzoek.

Kwaliteit

Wetenschappelijk bewezen

De werking van onze producten is wetenschappelijk onderbouwd

Slechts enkele implantaatsystemen zijn wetenschappelijk onderbouwd. Het Straumann® Dental Implant System is een van de best gedocumenteerde implantaatsystemen met meer dan 35 jaar aan wetenschappelijke en klinische onderzoeksresultaten. Over de Straumann-implantaten zijn ruim 700 wetenschappelijke publicaties verschenen.

Wetenschappelijk bewezen

Een echte pionier

Pionier en wereldwijd marktleider

Straumann onderzoekt, ontwikkelt en produceert al sinds 1974 implantaten. In samenwerking met gerenommeerde internationale ziekenhuizen, onderzoeksinstituten en universiteiten heeft Straumann de afgelopen decennia toonaangevende en baanbrekende technologieën en technieken in de implantologie geïntroduceerd. Het doel is om succesvollere implantaatbehandelingen aan te bieden en de ervaring van patiënten te verbeteren.

.

Meer dan 14 miljoen geplaatste Straumann-implantaten

Meer dan 14 miljoen geplaatste Straumann-implantaten wereldwijd

Wereldwijd heeft het Straumann® Dental Implant System vertrouwen gewonnen door de Zwitserse precisie en de uitstekende klinische resultaten. Behandelaars uit meer dan 70 landen hebben ruim 14 miljoen Straumann-implantaten geplaatst..

Baanbrekende innovaties

Baanbrekende innovaties in het belang van de patient

Straumanns producten en technologieën zijn ontwikkeld met als doel om succesvollere implantaatbehandelingen aan te bieden en de ervaring van patiënten te verbeteren.

  • Straumanns implantaatoppervlak is ontworpen voor een hogere voorspelbaarheid van de behandeling en een kortere behandeltijd1
  • Het unieke implantaatmateriaal van Straumann biedt meer behandelmogelijkheden die minder belastend zijn2

Minder ingrijpende behandeling

Kortere behandeltijd

Langetermijnbetrokkenheid

Langetermijnbetrokkenheid naar behandelaars en patiënten

Met een Straumann-implantaat kunt u volledig vertrouwen op een duurzaam product. Bovendien geniet u van een levenslange garantie op onze implantaten als die vervangen dienen te worden. Daarnaast is er een garantieregeling voor onze prothetische componenten, zoals abutments, kronen en bruggen. Straumann
garandeert dat de noodzakelijke prothetische componenten nog jarenlang beschikbaar zullen zijn, ongeacht veranderingen in het model, het ontwerp of de technologie.

Wat zou uw behandelaar kiezen?

Welk type of merk implantaten zou de behandelaar bij zichzelf laten plaatsen?

Vraag uw behandelaar welke producten hij of zij gebruikt om kwalitatief hoogwaardige tandheelkundige zorg te verlenen. Welk type of merk implantaten zou de behandelaar bij zichzelf of bij familie laten plaatsen?

Samenvatting

  • Meer dan 35 jaar klinische ervaring en ruim 7001 wetenschappelijke publicaties die voldoen aan de hoogste onderzoeksnormen. 
  • Meer dan 14 miljoen geplaatste Straumann-implantaten wereldwijd.
  • Zwitserse precisie en kwaliteit.
  • Een merk dat in meer dan 70 landen vertrouwen geniet.
  • Het unieke implantaatoppervlak voor een hogere voorspelbaarheid van de behandeling en een kortere behandeltijd.
  • Het uitstekende implantaatmateriaal voor een minder ingrijpende behandeling4 waardoor die minder belastend is.
  • Levenslange garantie op uw Straumann-implantaten.

1 Volgens het onderzoek van de PUBMED database “Straumann Dental Implant OR ITI dental implant”, 733 resultaten per 6 oktober 2014. De eerste bijdrage luidt “Schroeder A. et al.: The accumulation of osteocementum around a dental implant under physical loading, 1978.”  2Lijst met wetenschappelijke verwijzingen: www.straumann.com/slactiveref   3Lijst met wetenschappelijke verwijzingen: www.straumann.com/roxolidref